Een bijzondere werkwijze – vanuit huis

Omdat dit iets heel anders is dan een baan zijn de mogelijkheden ook heel anders. Je werkt samen met positief ingestelde mensen, op basis van een win-win principe, zonder hiërarchie en zonder arbeidscontract.

Je zit zelf aan het stuur en je ontplooit je activiteiten vanuit huis, met flexibele uren, waardoor je je dag zelf kan indelen.

We werken met het businessmodel van een gerenommeerd bedrijf dat al ruim veertig jaar wereldwijd zeer succesvol is in netwerkmarketing.

Dit is een sector waarvan op basis van ‘horen zeggen’ en internet vaak een een onjuist of onvolledig beeld ontstaat. Maar diegenen die zich professioneel door ons laten informeren, vinden er steeds vaker hun oplossing in.

Zeer toegankelijk, ook voor jou

In principe kan elke volwassen persoon, onafhankelijk van leeftijd, achtergrond, opleidingsniveau en ervaring, hiermee starten.

Al naar gelang jouw doelstelling kan je het als een bijverdienste zien, of als een vervangend salaris, en je kan het ook verder uitbouwen om financieel onafhankelijk te worden van een baan.

Het is allemaal mogelijk, als je bereid bent er een substantiële periode serieus voor te werken.

Wie zoeken wij?

We komen graag in contact met mensen die:

  • een duidelijke motivatie hebben om iets te veranderen  in hun werk en/of leefomstandigheden
  • het leuk vinden om kennis over te dragen en een mentor voor anderen te zijnwerk en lifestyle
  • geïnteresseerd zijn in en graag met mensen werken
  • leergierig zijn en open staan voor een nieuwe werkwijze
  • ondernemend en volhardend zijn

Je hoeft geen verkoper te zijn. Als je deze eigenschappen in jezelf herkent, en bereid bent om de activiteiten uit te voeren die ervoor nodig zijn, dan zou dit perfect bij je kunnen passen.

Als je hiermee aan de slag gaat, dan word je op weg geholpen en begeleid door ervaren collega’s en een persoonlijke mentor.

Mijn naam is Michiel Thijsse

Ik heb bijna dertig jaar als adviseur en projectmanager in loondienst gewerkt, bij overheid en bedrijfsleven.

Tijdens de tweede helft van mijn carrière raakte ik er steeds meer van overtuigd dat ik het anders wilde. Vrij van extern opgelegde kaders mijn eigen ‘ding’ doen, mensen persoonlijk coachen, mijn eigen baas zijn, onafhankelijk van werkgevers.

Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar nieuwe inkomstenbronnen die daarbij aansloten, en toen kwam ook deze optie op mijn pad. Ik was onder de indruk van de mogelijkheden en de heldere aanpak en heb besloten dit serieus op te pakken.

Mijn belangrijkste activiteit is nu, dat ik andere mensen help om hun gewenste veranderingen te realiseren, door ze te helpen deze inkomstenbron op te bouwen. De positieve energie en de vrijheid die ik in dit werk ervaar, daar geniet ik elke dag van.

Wil je een duidelijk en compleet beeld krijgen van de activiteiten en onze werkwijze?