Over Michiel Thijsse

Ik ben graag een coach voor mensen die, om meer vrijheid en geluk te ervaren, echt iets willen veranderen. Bijvoorbeeld in hun werk, in hun privéleven, in de balans werk/privé.

Zelf heb ik bijna dertig jaar in loondienst gewerkt bij overheid en bedrijfsleven. De tweede helft van mijn carrière raakte ik er steeds meer van overtuigd dat ik het anders wilde. Vrij van extern opgelegde kaders mijn eigen ‘ding’ doen, mijn eigen baas zijn, onafhankelijk van werkgevers. Uiteindelijk was ik eraan toe om uit mijn oude werkgebied te stappen, klaar voor vernieuwing.

Op mijn zoektocht naar een nieuwe inkomstenbron kwam deze optie op mijn pad. Ik had wel eens wat over netwerkmarketing gehoord, maar wist er verder weinig van. Dus heb ik me dit unieke businessmodel laten uitleggen door iemand met 15 jaar ervaring, en ik was onder de indruk van de mogelijkheden en de heldere aanpak. Ik heb toen besloten hier serieus mee aan de slag te gaan, om mezelf en ook mijn nabestaanden volledig financieel onafhankelijk te kunnen maken.

Het mooie is dat mijn belangrijkste activiteit daarbij is, dat ik andere mensen help om hun gewenste veranderingen te realiseren, door ze te helpen deze inkomstenbron op te bouwen, net zoals ik dat doe. Bovendien bepaal ik tegenwoordig zelf wanneer ik mijn uren inplan, en met wie ik samenwerk. De positieve energie die dat geeft, daar geniet ik elke dag van.

Als dit ook jouw oplossing is, dan begeleid ik ook jou met alle plezier intensief om hier succesvol in te worden.

Wil je meer informatie, dan kan je die hier aanvragen.